lördag 22 december 2007

Sammanfattning

Kom precis hem. Har vart med näström och strögat till Ljurhalla. Utmed Vägen var det som man kan tänka sig vid den här tiden, Ganska dött!



Vad kan man säga om träningen. Ganska så stort manfall fårn förra fredagen, kändes som om vi inte var riktigt på hugget ikväll. Det är viktigt att man gör sitt bästa, vi r ca 30 man i truppen och så vitt jag vet är det bara 11 som får plats.

Nog med riset!



Shell vilket mecka för kaffetörstande fotbollspelare!! Det var riktigt bra uppslutning i kväll!! Roligt att se. Stämningen var som vanligt på bristningsgränsen till euforisk. Samuel köpte 1,5 liter cola och drack själv. Om det var för att impa eller att försvarsmakten betalar hans tandläkare låter jag vara osagt. Har många mer saker att berätta men som alla vet: What says in Shell stays in Shell. Så för er som vill veta hur det ligger till bakom kulliserna i Od så är det bara att pallra iväg till Shell efter träningen!

Undra om man kan få betalt av Shell varje gpng man skriver Shell. I så fall går det bra nu!!

Väl mött Edward.

Ps Vill passa på att hälsa alla en härlig helg. Många går ju mot lite långledigt men glöm inte att det snart är vardag igen så njut av livet!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket Eddi för att du betalar mycket skatt så att jag har råd att hälla i mej så mycket cola.

Åh visst blev du imponerad?

Anonym sa...

visst blev jag det!!! Det var nog helgens höjdpunkt!! Hoppas du får en riktig trevlig jul och hälsa familjen!!