torsdag 27 december 2007

recension

Tänkte prova på att recencera sveriges dyraste film genom tiderna, Arn.
Det hela börja med att avnjuta en god pizza på alleterassen (har inget med filmen att göra). Filmen Handlar om den unge mannen Arn som krigar och har sig, Han är också kär i en fin Blondin. Sen så händer det lite saker och så är filmen slut. Ger den 3,5 Od emblem av 5!!
Vill ni veta mer så kolla filmen!!!
Avslutade kvällen hos Samuel över en kopp kaffe, alltid trevligt att få hänga hos en sån inne människa. Känns som jag lär mig nåt nytt varenda gång! Hängde en bild på Bena på väggen såg ut som om den var tagen från en tidning för medelålders damer som längtar efter nåt bättre...
Höll för övrigt på att köra bensin stopp på bilen, detta var väldigt traumatiskt men det hela sluta lyckligt. Med facit i hand kan man säga att det var en riktigt trevlig kväll med många goda vänner och härliga skratt (klyschigt värre).
Ska försöka få lite sömn innan väckarklockan förstör nästa dag också.
Väl Mött Edward

Ps Det är ingen träning på Fredag men förmodar att det är fritt fram för alla att röra sig på valfritt sätt..
Ps II It´s never been this hot and I never been so bored and breathing isn´t just fun anymore. Then I saw you like a summerdream and youré the answer to every praire that I ever said.
Kanske den bästa textraden skriven någonsin.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker det är en klockren recension av filmen men kanske hade den fått ett lite högre betyg om den hade haft ett slut? Det e riktigt surt att behöva vänta till nästa film för att få ett bra avslut.

Finns risk för att det kan bli riktigt bra stämmning under Hol cupen när både Annelund och Od spelar. Hade varit riktigt skoj att få se en drabning mellan Od och Annelund. Vi satsar väl på att bli bäst i kommunen på sikt???

Eddi du har god smak du märker när du får träffa en riktig inne människa.

Ha det