fredag 14 december 2007

26 spelare!

100 minuter. Så lång tid tog det för en spelande tränare att göra sitt första mål på träningen med sitt nya lag. Det känns att man har legat på latsidan ett tag...

Gula laget tokdominerade träningen och Samuel fick göra väldigt många armhävningar när Edwards lag gång efter annan spöade Samuels röda lag.

Det roligaste av allt var ändå att vi var hela 26(!) spelare på träningen. Om man räknar David som trots skada kom ned till träningen och ombytt skötte tidtagningen. Sånt engagemang är härligt att se! Kul också att se Nisse lagledare på plats. Det kommer att bli ett oerhört roligt år om det fortsätter så här!

26 spelare! Sug på den ett tag. Jag vet lag i division två som har mellan 8 och 18 spelare på träningarna vid den här tiden... :-)

/coach Martin

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Coach, det är sannerligen bra uppslutning. Nu när vi kommit igång och du ser den oerhörda nivå vi alla befinner oss på,tycker nästan att man ska höja ribban ett par snäpp! Övre halvan var det sagt. Härmed säger jag att vi tar och vinner skiten! Alla som håller med får fylla på med instämmande komentarer, vilka jag tror kommer hagla in :)

Anonym sa...

Fan glömde namn, undertecknad står för ovanstående.

Anonym sa...

Vi siktar väl på att vinna varje match iaf, så får vi se vad som händer.

Kör Samuel lika många armpress varje träning har vi snart seriens starkaste back iaf. Eller två starkaste, Mange är förstår redan där.