tisdag 15 april 2008

1-2 mot Östadkulle!

1-2 (0-2)

1-2 Andreas Ohlsson (Christoffer Carlsson)

Vi inledde matchen svagt och lät Östadkulle göra två ganska enkla mål efter förvisso vackert anfallspel. Båda målen tillkom efter djupledsbollar som vi borde kunnat vara betydligt mer vaksamma på, och sett till att falla innan bollen slogs. Förutom målen skapade Östadkulle ett antal riktigt bra lägen med hjälp av ett fyndigt anfallsspel där det hela tiden var fyra, fem spelare på språng framåt. Ole fick jobba hårt i målet och gjorde det riktigt bra. Ett antal svettiga räddningar höll oss kvar i matchen.

Efter tjugo svettiga minuter började vi hitta mer rätt i våra positioner. Uppspelen på Broberg och via Krantz stängdes effektivare av vårt tre man starka innermittfält. Framåt skapade vi en del chanser, främst genom att ta oss fram på kanterna. Johans förstahalvlek var riktigt bra och vi drog upp en hel del fina anfall på vänsterkanten, och då framförallt via växelspel mellan Johan och Joel.

I andra halvlek kändes det som att vi hade ganska bra kontroll på händelserna. Östadkulle hade fortfarande ett litet spelövertag men skapade inte så många farliga chanser. Undantaget var ett vackert mål på volley efter inspel från deras högerkant som turligt nog för oss underkändes på grund av offside. Framåt skapade vi mest med hjälp av långa inkast. Joel var dock nära på nick efter inlägg från Jonny L. Till slut jobbade Olle in bollen efter ett långt inkast av Noffe. Vi försökte trycka på framåt det sista men lyckades inte skapa några riktigt heta kvitteringschanser.

Många gjorde en bra insats i matchen. Väljer att plussa Ola för sitt slit på innermittfältet, Johan för hans förstahalvlek och dessutom Ole och Näsström för en gedigen insats matchen igenom.

Inga kommentarer: