onsdag 27 maj 2009

Förlust igen!

0-2 mot Sjömarken efter 0-1 i paus.

Tarkki
Samuel, Joel, Esping, Näsström
Noffe, Daniel, Benjamin, Johan
Martin, Mellis/Edward

avb: Jocke, Thomas, Mellis/Edward

Matchen mot Sjömarken konkurerrar med matchen mot Dalsjöfors om årets bottennapp. Tyvärr får vi inte alls igång spelet och det ser tungt ut på många huvuden och fötter. Första halvtimmen handlar mest om att försvara sig och slå undan. Sjömarken får möjlighet att rulla boll och komma i anfallsvåg efter anfallsvåg. Daniel är ändå ganska nära tidigt i matchen och vi har dessutom en kanonmöjlighet att göra mål när ett långt inkast från Samuel skarvas perfekt av Joel. Tyvärr är vi inte helt alerta framför mål, för då hade det varit mål. Espings nick på Martins efterföljande inlägg går över. 1-0 gör Sjömarken efter att ha droppat in bollen bakom vår backlinje. Sista kvarten höjer vi ändå vårt spel och Edward är nära att få ett bra läge efter ett bra anfall där Samuel satte upp bollen på Martin som i sin tur satte ut bollen till Noffe för inlägg. Lite senare får Benjamin och Daniel äntligen något att jobba med och det resulterar i ett bra läge från vänsterkanten.

Andra halvlek börjar bra och vi lyckas hitta fötter lite bättre. Det känns ganska länge som att vi ska kunna ta oss in i matchen. Daniel är nära efter en framspelning av Martin. Edward nickar över i bra läge. Vi skapar en del ytterligare småchanser men så sätter Sjömarken 2-0 på hörna och då är det tungt.

Sammanfattningsvis är det en jobbig match där det märks att det täta spelschemat har satt griller i huvudet på oss. Nu gäller det att hitta gnistan igen och samla energi inför matcherna som kommer!

Bäst för dagen är Joel som gör en mycket stabil insats i mittförsvaret.

2 kommentarer:

Anonym sa...

träningen börjar 18:00 ikväll eller??????????????????????????

viitala sa...

18.00 stämmer bra