Gula kort: Thomas Hallqvist, Edward Marinder, Christian Viitala, fler?

Jocke, Waller, Mange, Johan
Thomas, Viitala, Benji, Davidsson
Mellis, Edward

Jesper, Daniel W, Viktor

Od matchade ett ganska starkt B-lag borta mot Töllsjö IF, men man gjorde ingen bra match och förlorade med 3-1.

Töllsjö var i ledning 1-0 i paus, men Od kvitterade tidigt i den andra halvleken. Johan Mellåker gjorde Ods mål då Töllsjös målvakt rensade bollen via Mellis och in i mål. Utan att spela bra hade Od hyfsad kontroll på matchen, men missade allt för många chanser.

När coach Samuel beordrade full offensiv mot slutet med en 3-4-3-taktik slank det tyvärr istället in två mål i baken. 2-1 på straff och 3-1 strax därpå. En snopen förlust för Od-pajka.

Matchen präglades i övrigt av en hel del konstiga domslut. Domaren tycktes ha en egenproducerad regelbok och en del märkliga situationer uppstod på grund av detta. Domsluten var dock ungefär lika konstiga åt båda håll och Od borde vunnit matchen oavsett.