Davidsson, Waller, Korte, Jesper
Thomas, Viitala, Benji, Eddie
Samuel, Mellis

Esping, Larsson, Daniel W

Nye coachduon Waller/Marinder fick en fin start på säsongen. Seger i hemmaderbyt mot Borgstena IF med säkra 4-1.

Efter en inledande svajig period på tio minuter gjorde Od bra ifrån sig sista 35 minuterna i den första halvleken. Man fick också belöning i form av två mål.

Mellis spräckte nollan då han på sitt tredje friläge för dagen distinkt satte lädret i nät. Delikat framspelning av anfallskollega Wiberg föregick målet. Thomas visade upp hela registret när tvåan bokfördes. En hörna från Edward nickades ut och Thomas fiskade upp den strax utanför straffområdet. En rundpallsfint följdes av en motläggsfint och sedan ett säkert avslut. Od - Börst 2-0, Thomas - Näsa 1-0.

Inledningen på andra halvlek var riktigt svag från Ods sida. Gästerna reducerade till 2-1 på straff och den i halvtid så säkra ledningen var lite hotad. När en Borgstenaförsvarare skavde på Mellis i straffområdet kunde Viitala dock säkert utöka till 3-1 från straffpunkten och efter det var segern aldrig hotad. Od hade många frilägen under de avslutande 20 minuterna. Larsson, Mellis och Davidsson kunde alla utökat hemmaledningen. Matchens sista mål satte Mellis frispelad av Viitala drygt fem minuter före slutet.

Korte duktig i lite ovan mittbacksroll. Viitala stark på mittfältet. Vidare gjorde Jesper en fin debut i Od-tröjan. Genomgående en stabil laginsats av Waller/Marinders grabbar.

Premiärkramprapport:
46 min Jesper, båda vaderna.
60 min Thomas, brutal kramp.
85 min Waller, småkrampande ben.
87 min Jesper, återfall.

Borgstena var för övrigt väl med i krampstatistiken de också.