4-0 Daniel Holmén (Christoffer Carlsson)

Tobbe, Näsström, Esping, Viitala
Johan, Benjamin, Olle, Daniel
Noffe, Martin

avb: Edward, Waller, David, Jocke, Thomas

Od gjorde en bra första halvlek och en ok andra halvlek mot Länghem. Vi tog tidigt tag i taktpinnen och följde upp vår fina andra halvek mot Månstad med att fortsätta rulla boll via mittfältet på ett bra sätt. Länghem lämnade hela tiden vår högerkant fri vilket gjorde att det mesta av spelet startades på Tobias Johansson. Första riktigt farliga målchansen uppstod efter hörna. Benjamin fick ett bra läge på bortre stolpen och slog bollen i utsidan av stolpen.

1-0 kom på långt inkast. Esping skarvade perfekt och bollen damp ner i bortre delen av straffområdet. Martin höll undan sin försvarare, lät bollen studsa förbi och vände sedan runt och satte dit bollen från tre meters håll.

2-0 var matchens prestation. Johan lämnade över bollen till Tobbe vid mitten av plan. Tobbe tog fart med sina långa kliv och tvåfotade sig förbi två spelare. Sedan stannade han upp och funderade lite på vad han skulle göra med bollen. När det inte fanns några riktigt bra alternativ fortsatte han sin färd mot målet och gick förbi ytterligare två spelare. Eftersom straffområdet närmade sig tyckte väl Tobbe det var lika bra att trampa vidare. Han gick förbi ytterligare två försvarare och satte bollen säkert vid bortre stolpen. Ett solomål av högsta klass!

Efter 2-0 hade Od bland annat ett bra frisparksläge där Viitala var nära att sätta dit bollen bakom den lilla muren på tre spelare.

3-0 kom på frispark strax utanför straffområdet. Målvakten valde att ställa endast två man i muren och Martin kunde sätta dit bollen efter backen vid förstastolpen.

4-0 var ett vackert mål. Noffe tog fart från högerkanten och satte in ett tidigt inlägg på bortre. Daniel kom helt rätt på bollen och kunde språngnicka in den från nära håll.

I andra halvlek tappade vi tempo något. Kanske helt naturligt med tanke på att matchen egentligen redan var avgjord. Ole tvingades till en kvalificerad räddning under matchen och då var det avblåst för offside.

Waller gjorde ett stabilt inhopp som mittback efter att Johan gått av i halvlek för att spara foten.

Viitala spelade upp sig ordentligt under matchen och i andra halvlek var han en av få som fortfarande höll farten uppe. 5-0 kom efter en vacker cross från just Viitala. Esping höll sig framme och satte dit bollen från näst intill omöjlig vinkel.

Viitala fortsatte trampa upp utmed vänsterkanten och oroade en del, men vi skapade inte lika mycket i andra som i första.

6-0 kom på ytterligare en frispark av Martin. Denna gången fick han god hjälp av målvakten som lyckades snubbla in bollen efter att ha fått den rakt på sig.

Plus till Esping som gick för fullt matchen igenom och Viitala som visade goda takter när han väl fick lite bollar att jobba på.