2-2 86 min Henric Waller (Daniel Holmén)

Jocke, Waller, Esping, David
Thomas, Noffe, Johan, Edward
Hjalle, Christian

Avb: Tobbe, Daniel, Martin, Bohdén

B-laget gjorde en bra match i seriefinalen hemma mot Fristad C och fick till slut med sig en poäng efter en sen kvittering. Precis som senast klev målmaskinen Waller fram och satte dit ett viktigt hörnmål!

Fristad C har en del gamla rävar i laget med rutin från högre serier. Stefan Wiland, Christian Johansson och Annelundsbekantingen Jonas Dahlin. I första halvlek såg det ut som att Fristad var på väg mot tre poäng. Få målchanser var det, men ett långskott ribba in och en odiskutabel straff gjorde att ställningen var 0-2.

Ods främsta chans hade Johan då han sköt vänstern efter att målvakten lämnat retur på en frispark från Noffe. Fristads målvakt hann dock upp och gjorde en bra räddning.

Genomgående bra spel ändå från vår sida trots 0-2 i paus. I den andra halvleken fortsatte vi jobba på och nu var det Ods tur att hitta målet. Efter några hyfsade lägen jobbade Tobbe till sig en straff. En av de billigaste straffarna i fotbollshistorien, men vi tar vad vi får. Martin slog bollen i nät, 1-2. Med några få minuter kvar att spela kom det även en kvittering. Waller efter hörna precis som senast mot Töllsjö. En smekning med högerfoten som seglade ner perfekt i krysset! Daniel var nära ett avgörande mål just före slutet, men Fristads målvakt fick upp en arm. Delad poäng i seriefinalen och duellen i toppen går vidare.

Många bra insatser. Esping såg stark ut i huvudspelet centralt i backlinjen. Waller gjorde en ny stabil insats. Noffe, Johan, Tobbe bra på innermittfältet. Hjalle överraskade positivt med fin löpkapacitet i anfallet. Dessutom ett mycket stabilt inhopp från extrainkallade Bohdén.