söndag 6 januari 2008

Wow

Känns bra att det redan finns ett matchreferat på bloggen eftersom undertecknad och fotbolls referat inte riktigt går hand i hand. Vill tacka alla spelare i Od för en bra genomförd turnering, enligt min mening så fick vi bättre rull mot Gerdsken än AIF. Detta är dock en högst personlig tanke utan någon som helst förankring i verkligheten.
Får väl referera hur det var på läktaren i stället. Kom dit med lite goa Od gubbar typ vid tolv, tillbringade första kvarten med att reka lokalen och spana in konkurenter. Efter denna kraftansträngning var det dags för strög och mat. Blev kungsgatan och Mcdonalds, med facit i hand kunde det inte bli bättre. Gick ganska fort att få maten på Mcdonalds idag, en eloge ska de ha vid de gyllene bågarna. Slog mig att för den som inte gillar snabbmat så ska man äta på Mcdonalds i Vårgårda för det tar sån grym tid innan man får maten.. Sedan var det dags att dra Tillbaka till stormens Centrum. Bänkade oss på lediga platser och efter ett tag var vi en härlig Odklack som sedan utökades med Aif supportrar. Det var illa go Stämning på våran sida hallen, såg tyvärr ut som Familjen Adams var på semester... Sen var det Tacos i Ljurhalla och sedan hemgång.
Får tacka alla som gjorde denna Söndagen till en trevlig och fin dag.
Väl Mött Edward
Ps För er som vill bättra på erat Djup som personer ska lyssna på Säkerts senaste skiva. En väldigt fin och lågstämd skiva som gör så att man stannar upp och andas i denna värld av krav och stress.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lysande insats på läktaren från Eddie och hans kamrater. Där gick vi på knock! Nästa år kommer vi tillbaka och vinner kamperna på banan oxå!

Anonym sa...

Tack för en riktigt trevlig helg, träning på fredag och sedan en riktigt rolig söndag trots bara en vinst :-( är väl inte helt nöjd med mina avslut men annars är jag hur nöjd som helst med turneringen.

Hur gött som helst när man lyckas klappa igång publiken från bänken :-)

Tycker att alla gjorde en riktigt bra turnering även dessa som inte fick chansen denna gång. Vi va väl det lag som hade längst res väg ändå tror jag det va vi som hade mest publik stöd :-)

Med den glädjen jag såg från alla denna dag (trots förlusten) så tror jag att det kan gå riktigt bra i år. Tack ska ni ha allihopa.

ha de Samuel

Anonym sa...

Instämmer samuel! riktigt bra.