söndag 6 januari 2008

Två bra matcher!

Är helnöjd med sättet vi genomförde dagens turnering. Med lite flyt kunde vi hållt ifrån mot Gerdsken och tagit oss vidare till semifinalgruppen.

Första matchen stod Johnny och jag över. Straffarn gick alldeles utmärkt. Daniel och Viitala satte sina straffar och Ole räddade Södra Härenes. Det tog inte lång tid innan Magnus gjorde 3-0 och sedan såg det väldigt säkert ut hela matchen. Ett gediget försvarsarbete från hela laget, hela matchen! Daniel och Noffe satte varsitt mål och matchen slutade 5-0.

Andra matchen stod Näsström och Johan över och straffarna gick ok. Viitala och undertecknad satte sina straffar och Ole såg återigen till att hålla tätt. Tycker att vi försvarade oss alldeles utmärkt och framåt noterades tre stolpskott, två frilägen för Wiberg och ett bra avslut från Esping efter en utmärkt raid på högerkanten. Lite missflyt vid 2-2-målet där en misslyckad frispark styrs via min klack och retfullt sakta rullade in i mål. Gerdsken var lite starkare, och vann med 3-2, men vi bet ifrån bra tycker jag.

Samtliga gjorde bra insatser, men ett litet extra plus till Wiberg som stångades väldigt bra som target player. Behöver träna lite avslut med den gubben bara... :-)

Härligt stöd från publiken oxå! Det är ju aldrig fel!

/coach

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för idag gubbar, fruktansvärt kul att spela och att vi hängde med såpass bra. Härene fick sig en ordentlig näsbränna, fina straffar och storspel av "Norge" riktigt gott att se. Härligt också att se våra gubbar på läktarna! Underbar inställning att stötta laget även om man inte spelar, stor eloge till dem. Till sist... Coach! wiberg + avslut = omöjligt!

Anonym sa...

Jag tyckte det var (för att låna Edwards uttryck) en illa bra insats av oss idag ändå. :)

Anonym sa...

Ville Bara säga att det var grymt kul att spela med Ods FF igår.
Riktigt väl genomförd turnering.. ha de gott