Gula: Noffe (avst nästa), Mellis (första), Edward (andra)

1-1 Fredrik Hägnerud (Johan Mellåker)
2-1 Joakim Levinsson (Jonas Ohlsson)
3-1 Joakim Levinsson (Daniel Holmén)
4-1 Andreas Ohlsson (Cristoffer Carlsson)

Med en handfull spelare borta på grund av skador och avstängningar lyckades Od ändå förlänga sin segersvit till tre matcher då man besegrade Töllsjö hemma på Odenvallen med 4-1. Underläge i paus vändes i andra och Jocke Levinsson överraskade både sig själv och alla andra när han satte två strutar inom loppet av tio minuter.

Od gjorde ingen vidare första halvlek. Man fick inte riktigt tag i bollen och offensivt var det bara kring fasta situationer som man var speciellt farliga. Mellis, Jesper och Olle var alla nära att måla i samband med hörnor.

Töllsjö hade fler riktigt heta målchanser. Ett snygg lobb över Ole som tog i ribban, ett kanonskott som Ole limmade och ytterligare någon situation som Ole redde ut. Töllsjö gick till pausvila efter ett lendingsmål mitt i halvleken. En utspark nådde lite för enkelt en fri Töllsjöforward. Ole räddade första avslutet, men på returen satt 1-0 för gästerna.

Till den andra halvleken flyttade Od upp sina positioner och startade med en trebackslinje. Med fem man på mitten fick man direkt grepp om spelet och utdelningen lät inte vänta på sig. Mellis spelade in bollen från vänster och anfallskamraten Hägne glidtacklingssköt (en Turbo-special) in kvitteringen 1-1. Ledningsmålet kom på hörna strax därpå. Daniel slog en inåtskruvad sådan och via (enligt egen utsago) en liten touch från den yngre av bröderna Ohlsson hittade bollen Jocke på bortre. Jocke kunde enkelt, men aningen smärtsamt, stöta in bollen med sina ädlaste kroppsdelar.

Od återgick nu till 4-4-2, men greppet om mittfältet släppte man inte ifrån sig. Ny hörna inte många minuter efter 2-1. Daniel slår bollen på exakt samma vis och vid bortre stolpen dyker Jocke Levin upp igen. Bollen in den tomma buren och Jocke tvåmålsskytt på tio minuter och Od i en skön 3-1-ledning.

Töllsjö försökte forcera under den sista kvarten, men Od hade god kontroll. Ole ägde sitt straffområde och plockade det han behövde. Med drygt fem minuter kvar att spela fastställde den äldre av bröderna Ohlsson slutresultatet. Noffe sköt och på målvaktsreturen satte Olle enkelt dit 4-1.

Med tanke på hur många tunga namn som saknades i laguppställningen denna gång var det en stark vändning och seger från Od. Den danske coachen körde ett framgångsrikt koncept från år 2000 och matchade Olsen brothers på centralt mittfält. Detta föll väl ut. Lenas pojkar hörde till Ods bästa spelare. Allra bäst var nog annars coachen Ole själv. Han stod för några riktigt fina räddningar under den första halvleken och var stark i luften matchen igenom. Inte ett enda självmål släppte han till heller. En ovanlig dansk bedrift. I försvaret utmärkte sig främst gamle Waller och ständige inhopparen Linus.

Till nästa match (derby mot Hudene!) finns åter Esping, Wiberg och David i Korte tillgängliga efter avstängning. Noffe som var tillbaka efter skadefrånvaro får då finna sig i att sitta bredvid efter gult kort numero tre.