Gula: Esping (fjärde), David J (fjärde), Olle (första)

1-0 15 min Johan Mellåker (Ole Kugelman)
2-0 19 min Johan Mellåker (Martin Davidsson)
3-0 25 min Fredrik Hägnerud (Johan Mellåker)
4-0 42 min Johan Mellåker (David Johansson)
5-0 79 min Daniel WIktorsson (Daniel Holmén)
5-1 81 min
5-2 85 min
6-2 89 min David Johansson (Daniel Holmén)

Efter en inledning av serien då det var lite upp och ner avslutade Od våren starkt. I och med segern 6-2 hemma mot Hudene GoIF tog man fjärde raka segern. Förstås skönt att gå till sommarvila med en segersvit i ryggen.

Od visade prov på en härlig effektivitet i den första halvleken. Visst kunde Od kanske satt dit ytterligare något mål på någon fast situation, men i spelet gjorde man i princip mål på alla vassa målchanser.

Mellis öppnade målskyttet efter en kvart. En lång utspark från Ole, Mellis sprintade ifrån och på halvvolley dunkade han dit ledningsmålet. Snyggt! Strax därpå slog Mellis till igen. Broberg sköt och på målvaktsreturen petade Mellis på måltjuvvis enkelt in 2-0. Ytterligare några minuter senare kom 3-0. Hägne bredsidade behärskat in bollen efter en passning från Mellis i straffområdet. Tre mål på tio minuter efter skön effektivitet. Några minuter före paus satte Mellis sitt tredje mål för dagen. David i Korte slog bollen i djupet och den såg ut att rinna ner till Hudas målvakt, men Mellis han emellan och petade in 4-0.

4-0 i paus kanske inte speglade matchen helt och fullt. Visst var Od vassare, men Hudene stod upp hyfsat bra och var småfarliga med jämna mellanrum. Lite konstigt är det allt att Huda är helt utan poäng i årets seriespel. På några positioner finns det spelare med kvalitet.

I den andra halvleken hade Od egentligen bättre kontroll på matchen än i den första. Nu missades dock målchanserna. David och Jonny hade nicklägen som kunde resulterat och fler chanser fanns. Drygt tio minuter före slutet fick Daniel W sätta sitt första A-lagsmål i seriesammanhang. Daniel H serverade bollen och fri med målvakten gjorde Daniel W inget misstag, 5-0.

Oles nolla sprack tyvärr knappa tio minuter före slutet. Skott, retur och bollen i mål. Huda satte sedan ytterligare en reducering efter friläge och fint avslut. Od kom dock att få sista ordet. Hägne slog ett inlägg från vänster, Daniel H nicktouchade och David slog in 6-2 på volley.

Totalt sett gjorde inte Od någon större insats. Godkänt inte mer, men tre poäng blev det och vi kan vara mycket nöjda med avslutningen av vårsäsongen. Dagens plus till Waller som hade en svår uppgift som mittback i trebackslinje, men höll ihop de defensiva leden på ett bra sätt.