2-0 38 min Martin Holmén (Jonas Ohlsson)
3-0 41 min Martin Holmén (Jonas Ohlsson)
3-1 54 min

Gult: Noffe
Rött: Esping (två gula)

Od tog en fin hemmaseger mot Sjövik med 3-1 efter 3-0 i paus. En riktig pyrrhusseger var det dock tyvärr då hemmalaget drabbades av två skador och en utvisning.

Första halvlek var mycket bra från Ods sida. Det var svårt att tro att det var samma lag som för en knapp vecka sedan i premiären mot Hudene. Mellis gjorde 1-0 efter en kvart. Målet var en riktig gåva av Sjöviks försvar och målvakt. En kompispass hem till målvakt som missade helt och Mellis kunde påpassligt sätta den i tom bur.

2-0 och 3-0 kom inom loppet av tre minuter. Jonas O spelade fram Martin två gånger om och Martin satte dit bollen distinkt. 2-0 på instinkt med vänstern på studsande boll och 3-0 med högern efter att ha haft lite mer tid att sikta in sig.

Utöver målen fanns flera heta chanser åt båda håll. Mellis hade två guldlägen som bommades och till råga på allt fick han utgå med en sträckning efter andra läget. Ole räddade ett friläge och fick en språngnick i slottet rakt på sig. Dessutom var en Sjövikspelare på väg igenom på en omställning, men bollen studsade till fint på Odenvallen och friläget kom av sig.

Till den andra halvleken flyttades Samuel W upp på topp och fick omgående två fina lägen som gästernas målvakt lyckades avvärja. När Sjövik efter 54 minuter med en frispark och nick reducerade till 3-1 tog gästerna över. Direkt därpå gjorde Ole en svettig dubbelräddning och sedan följde en lång period då Od hade svårt att ta sig upp i offensiven. Sjövik skapade förvisso inte speciellt mycket, men det kändes lite nervöst.

Tio minuter före slutet fick Esping sitt andra gula och fick lämna planen. Fem minuter efter det fick Martin en smäll på sitt onda knä och linkade av. Tunga avbräck för Od som med tio man ändå försvarade sin ledning väl och vann med 3-1.

Totalt sett en mycket fin insats av Od där främst första halvlek var bra. Plus till 88-orna Jonas O och David som båda sannolikt gjorde sina bästa matcher i Od hittills i karriärerna.