onsdag 12 maj 2010

Hedared B - Od B 2-2 (1-1)

Hedared B - Od B 2-2 (1-1)

Jansson
"Broberg", Erik, Bengan
Julle, Linus, Daniel H, Alex, Daniel W
Edward, SJ

Unér, Thomas, Viktor J

Gult: Edward

1-0 30 min
Edward lite för het med glidtackling i straffområdet och en klar straff som slogs i mål.
1-1 32 min Julien Spielau (Linus Johansson)
Linus boll i djupet blev för djup, men Hedareds målvakt fumlade med bollen och Julle kunde påpassligt plocka den och sätta en snabb kvittering för Od.
2-1 75 min
Hedared återtar ledningen efter en hörna.
2-2 85 min Julien Spielau (Daniel Holmén)
Julles andra mål var ett inlägg från höger som hittade bortre burgaveln. Helt otagbart.

Od startade matchen med en trebackslinje, men plockade ner Edward i backlinjen tidigt och spelade 4-4-2 resten av matchen. Matchen var betydligt sämre än den i premiären mot Borås GIF. Såväl motståndare som Od var sämre än i premiären. Även vädret var sämre för övrigt. Regnigt och kallt.

Som matchen gestaltade sig fick vi vara nöjda som fick med oss en poäng, men helst ska vi vinna en sån här match. Förutom målen hade Od de två bästa chanserna i matchen. I första halvlek då Alex löpte igenom, men var lite osjälvisk och passade SJ som gjorde offsidemål. Bra samarbete mellan ungdomarna där annars. I andra halvlek hade Linus matchens chans då han efter eget genombrott från ett par meter skulle slå bollen i mål, men tåade just utanför.

Od hade en skön mix med många unga spelare, några stycken seniorer och en veteran i Nestor Thomas. Bästa lagdelen för dagen var försvaret med "Broberg", Erik, Edward och Bengan. Plus till Julle för de två målen med förstås.

Mellis är förresten fortfarande obesegrad som coach.

Inga kommentarer: