Jonas, David, Martin D, Linus

Ods mål:
1-1 Johan Mellåker (Magnus Fogelström)

Gula: Jocke (första), Jimmy (första), Noffe (andra), Magnus (första)

Skiten fortsätter. Tredje raka uddamålsförlusten. Tungt efter 1-2 borta mot Göta.

Od hade svårt att komma in i matchen inledningsvis. Det var mycket långbollande från båda lagen, men Götas hade bättre riktbild på sina och var dessutom lite hetare på andrabollar. Ju längre halvleken gick desto mer jobbade sig Od in i det hela. Mot slutet av halvleken kändes det som vi hade tagit över.

Målen i den första halvleken. Göta gjorde 1-0 efter att Od missat en passning på egen planhalva och en Göta-spelare blivit fri. Jansson räddade först, men returen i mål. Mellis kvitterade efter pass från Magnus. Bra prestation av Mellis som tog ned boll på bröst, vände om och placerade in bollen.

Chanser i övrigt i den första halvleken. Mellis hade ett friläge tidigt. Ganska bra avslut, men kvalificerad målvaktsräddning. På en hörna hade Esping gött häng, men nickade ner i backen och över. Även Göta hade chanser. Vi minns bäst friläget där Jansson såg lite bollrädd ut och vände ryggen till, men räddade ändå.

I den andra halvleken var Od hetare och tog över. Ett nytt enkelt misstag i de defensiva leden gav dock Göta en, som det kändes, lite oförtjänt ledning. Od lyfte upp laget ännu mer och öste på med 4-3-3 sista 20 minuterna. Man skapade bra tryck och flera fina målchanser. Allra bästa chansen var då Mellis skulle nicka in Daniels frispark på bortre, men med nästan tom bur fick bollen utanför. Samuel hade ett bra läge med vänstern också, men sköt utanför. Vid några tillfällen studsade bollen fram och tillbaka i Götas straffområde, utan att vi kunde få dit bollen.

Ännu en sur uddamålsförlust. Men mål och poäng förtjänar man inte, utan man måste ta dom.

Bäst i Od denna dag stred Fogelström i försvaret och Wiberg i anfallet.

Slutligen något att tänka på. Efter tre gula kort blir man avstängd. Då försvagas laget och poängchanserna minskar. Onödiga gula kort, som sådana för protest mot domslut eller korkade efterslängar, är ett svek mot laget och mot sina lagkamrater.

Nu tar vi nya tag. Nästa omgång väntar hemmamatch mot IK Frisco. Ett gött derby att se fram emot.