0-3 Martin Holmén (Christoffer Carlsson)
1-5 Christoffer Carlsson (Edward Marinder)

Noffe, Viitala, Jonatan, Näsström
Daniel, Esping, Benjamin, Olle, Johan
Martin

Avb: Waller, Tarkki, Edward, Tobbe

Första halvlek bjöd på en ganska trevlig fotboll utan speciellt mycket farliga målchanser. För Ods del var Benjamin närmast efter en djupledslöpning och lite för tamt avslut från halvdålig vinkel. Daniels volleyskott från 25 meter var inte heller helt långt borta, men tyvärr gick bollen någon halvmeter utanför bortre krysset. Jonatan var uppe på en del hörnor och var ganska nära ett par gånger. 4-5-1 ledde till att det såg mycket stabilt ut bakåt, men också till att vi inte hotade tillräckligt bra i djupled. För att råda bot på detta flyttade vi upp Noffe i anfallet till andra halvlek och det visade sig vara ett bra drag.

För Månstads backlinje blev det stora problem när Noffe flyttades fram och genast satte press på dem med sin löpstyrka. Redan några minuter in i halvleken skapade han första målchansen när han stal bollen från en försvarare och ryckte ifrån den andre. Tyvärr tvingades Noffe ta avslutet med vänstern och det blev för tamt. Första målet var ett långskott av Martin. Bollen touchade en försvarsspelare, men såg allt annat än otagbart ut för målvakten. Några minuter senare fick Månstad straff. Straffen var bra slagen men Ole gjorde en matchavgörande insats när han slängde sig åt rätt håll och stötte bollen till hörna. 2-0 gjorde Benjamin efter att Martin med lite tur lyckades skarva bollen i djupet till Benjamin som i fritt läge satte dit bollen säkert. Efter målet spelade vi riktigt riktigt bra. Gång på gång rullade vi upp Månstaförsvaret. Olle fick rulla boll som han ville på mitten och inbytte Tobbe kom fram på högerkanten gång efter gång. 3-0 gjorde Martin efter en underbar djupledsboll i båge från Noffe. Martin vände bort sin försvarsspelare och fick perfekt träff på avslutet. Bollen satt i bortre krysset. 4-0 var ett friläge för Martin efter att Månstads målvakt slagit insparken rakt på Martin. Avslutet satt ganska mitt i målet, men strax under ribban. I slutet av matchen fick Noffe jobba till sig ett välförtjänt mål. Tillsammans med Daniel och Edward fick Noffe fram bollen och rullade med vänstern in bollen sakta men säkert vid bortre stolpen.