1-0 18 min Magnus Andersson (Johan Mellåker)
2-2 54 min Edward Marinder (Samuel Wiberg)

Jocke, Joel, Waller, Davidsson
Thomas, Magnus, Viitala, Hägnerud
Mellis, Robin

Steivik, Edward, Samuel, Hjalle

Od B gjorde en stark första halvlek i hemmamatchen mot Töllsjö IF. Mellis var nära att måla i matchens första halvlek och sedan rullade det på med en hel del fina målchanser för de blå krigarna från Od. Joel, trots att han spelade mittback, hade faktiskt hela tre fina målchanser utan att få dit bollen.

Mange, som åtminstone tillfälligt fått ordning på de gamla baklåren, satte i alla fall ett välförtjänt 1-0 för Od. Ett fint fotbollsmål där Jocke, som verkligen var i sitt esse i första halvleken med en rad offensiva utflykter och läckra dribblingar, dribblade och passade till Thomas. Veteranen släppte vidare bollen till Robin som i sin tur spelade vidare snabbt till Mellis. Mellis la bollen till Magnus som kom med fart och med vänsterfoten placerade in ledningsmålet. Inte speciellt hårt, men med känsla...

Efter drygt 40 minuters spel tvingades Joel utgå efter att ha fått en smäll mot det gamla knäet. Joels hade dittills varit Ods främste i de defensiva leden och när han tvingades lämna planen tappade de tappra blå momentum. Töllsjö kvitterade opsykologiskt just före paus på ett långskott och det var sett till matchbilden tunga 1-1 i paus.

I den andra halvleken var sedan Töllsjö det starkare laget. Deras snabbe forward Andreas Laine rev upp stora hål i Od-backlinjen och var inblandad i det mesta som gästerna skapade. 2-1 kom sex minuter in på halvleken. Inlånade Unér från AIF räddade friläge precis som han gjort en gång i första halvlek, men på returen satt bollen i krysset. Unér var dock ytterst nära att rädda även krysskottet.

Eddie, som numera gör mål varje match, gav Od nytt hopp när han nickade in 2-2. Snabbt därpå kom dock 2-3 och strax därpå även 2-4. Sista tjugo lyfte Od upp Samuel i anfallet för att få mer tryck, men några fler mål blev det tyvärr inte.

Sett till andra halvlek vann Töllsjö rättvist, men Od borde avgjort i den första halvleken.

Viitala var mycket bra på innermittfältet. Joel var dominant i defensiven fram till skadan och Jocke, trollgubben, gjorde en inspirerad och sevärd första halvlek. Unér i målet ska också ha plus för sin insats.