1-0 Benjamin Johansson (Andreas Näsström)
4-0 Martin Holmén (Daniel Holmén)
5-1 Magnus Andersson (Christoffer Carlsson)
6-2 Martin Holmén (Johan Mellåker)

Gula kort: Magnus, Daniel

Od började matchen starkt och vi gjorde tidigt 1-0 efter fint förarbete av Noffe och Näsström. Näsström fick med sig bollen djupt ner i straffområdet och slog ett inlägg med högerfoten som Benjamin bara hade att sätta huvudet till på från nära håll. Första halvtimmen höll vi bra fart på tanke och fötter och målen trillade in med jämna mellanrum.

Esping tvingades av plan efter ungefär halva första halvlek och Jocke kom in som högerback när Näsström fick ta klivet in som mittback. Tyvärr visade det sig att Jonnys knä svullnade upp ganska rejält efter matchen och han lär missa den sista matchhelgen för året.

2-0 var en hörna som Viitala nickade in. Viitalas nionde mål för säsongen.

3-0 rullade Benjamin behärskat in med en bredsida efter att Martins frispark studsat ner via Samuel framför fötterna på Benjamin.

4-0 tåade Martin in mellan benen på målvakten. Daniel löpte igenom på högersidan och rullade osjälviskt över bollen till Martin.

Sista kvarten på första halvlek gick vi ner i tempo och släppte in Målsryd i matchen, åtminstone spelmässigt. Tarkki gjorde en grym räddning vid vänsterkrysset och det var svettigt ett par gånger vid fasta situationer. Till slut var det en felträff som letade sig in vid förstastolpen och halvtidsresultatet fastställdes till 4-1.

Andra halvlek spelade vi mest av matchen. Magnus satte femman efter en djupledsboll av Noffe. Försvararen snubblade ett par gånger och Magnus placerade säkert in bollen bakom målvakten med vänsterfoten.

Mellis kom in med en halvtimme kvar att spela och hann bland annat med att spela fram Martin till sista målet. Martin vände bort sin försvarare och satte bollen med vänstern från utkanten av straffområdet.

En ok höstmatch där Benjamin återigen visade klass på mittfältet. Dessutom fick han igång målskyttet igen och säkrade väl andraplatsen i den interna skytteligan? Södra Ving på söndag och då är revansch ordet för dagen!