1-0 8 min Johan Mellåker (Thomas Hallqvist)
2-3 77 min Fredrik Hägnerud (Christian Viitala)
3-3 79 min Edward Marinder (Christian Viitala)

Jocke, Waller, Joel, Edward
Noffe, Viitala, Benji, Thomas
Mellis, Hjalle

Larsson, Hägnerud

Poängförlust för andra matchen i rad för B-laget, men denna gång var vi ganska nöjda ändå då vi hämtade upp 1-3 till 3-3 i slutet av matchen.

Od inledde matchen hemma på Odenvallen bra och Mellis 1-0 efter knappa tio minuter kändes helt i sin ordning. Thomas trampade in från vänster, vrickade bollen till en fristående Mellis som avslutade med en strumprullare vid första stolpen.

Under den senare delen av första halvlek blev tog Hedared över och kunde både kvittera och ta ledningen. Kanske hade oavgjort varit rättvist i paus då Od hade inledningen av halvleken medan Hedared avslutningen, men vi fick finna oss i att vara i underläge 1-2.

Hedared satte 3-1 tidigt i andra halvlek och uppförsbacken var riktigt brant för de blå. Några reduceringschanser skapades, bland annat en nick i stolpen, men Hedared verkade ändå ha skaplig kontroll på händelserna.

Med knappa kvarten kvar nickade dock Hägnerud in en Viitala-hörna och plötsligt var Od endast ett mål efter. Bara någon minut senare kom även kvitteringen. Viitala slog en genial framspelning och Eddie avslutade med kraft rakt upp i nättaket. Eddie med benhinnorna levererade således som vanligt när han gör inhopp i anfallet!

Bästa chansen att avgöra matchen fick Hedared. Fint passningsspel ledde fram till friläge, men Tarkki räddade fint och Od fick en, denna gång ganska skön, pinne med sig från matchen.

Två matcher för B-laget i höstinledningen, men bara en poäng hittills. Det är ju poängmässigt inte alls lika bra som i våras. Tycker dock vi på nytt gör en helt okej match. Precis som senast stötte vi på tufft motstånd. Det verkar som seriemotståndarna bestämt sig för att komma med starka lag då de möter Ods FF i höst. Tuffa matcher utvecklar, så det passar oss bra!

Plus till Jocke för en härlig kämpainsats. Krampkänningar redan efter 65 minuter, men när det fanns ont om spelare att byta in kämpade han på och spelade i princip hela matchen.