onsdag 12 mars 2008

Resultat från Heldagsträningen!

Lag Gul - 27 poäng (+3)
Jonny Esping
Martin Davidsson
Urban Palmén
Hjalmar Odqvist
Christoffer Carlsson

Lag Orange 22 poäng
Thomas Hallqvist
Benjamin Johansson
Johnny Larsson
David Johansson

Lag Blå 21,5 poäng
Rikard Slapak
Jonatan Johansson
Robin Eriksson
Joakim Levinsson
Christian Viitala

Lag Svart 19,5 poäng
Samuel Wiberg
Tobias Johansson
Johan Holmén
Johan Mellåker

Gren 1 - Stafett!
Här sprang Rikard in i väggen på förstasträckan. Tobias imponerade genom att springa snabbast på 350 meter. Trots det var det sistasträckan som avgjorde. Jonny Esping var till slut kyligast på trixsträckan trots motstånd från tekniska motståndare. (Benjamin, Viitala och Johan H)

1. Lag Gul
2. Lag Svart
3. Lag Orange
4. Lag Blå

Gren 2 - Spika spik!
Lag Gul bestod av nästan enbart snickare och tog en skrattseger i denna grenen. Davidsson behövde två slag för att få i spiken. Jag tror att Jocke gjorde en liknande bedrift men jag är inte säker. De båda Johan i lag svart tyckte bättre om andra grenar...

1. Lag Gul
2. Lag Orange
3. Lag Blå
4. Lag Svart

Gren 3 - Rulla höbal!
En trevlig gren som pappa Wiberg stod värd för. David visade var skåpet skulle stå genom att kasta sig mot balen och styra den i rätt riktning. Sämre gick det för Robin som snurrade med balen ett par varv...

1. Lag Orange
2. Lag Gul
3. Lag Svart
4. Lag Blå

Gren 4 - Bollkastning
En klassisk heldagsträningsgren som Alf/Nisse stod för. Här har jag inte riktigt koll på vilka som samlade poäng för respektive lag, men jag vet att lag Orange inte lyckades få i en enda boll...

1. Lag Blå och Lag Svart
3. Lag Gul
4. Lag Orange

Gren 5 - Minnestävling
Denna grenen gick ut på att titta på ett antal saker i en låda och sedan komma ihåg så många som möjligt. Lagen hade blandad förmåga att samarbeta i denna grenen, men Esping kom i alla fall ihåg de tre sakerna han fokuserade på! Thomas och company revanscherade sig för bollkastningen genom att visa prov på utomordentlig koncentrationsförmåga.

1. Lag Orange
2. Lag Blå
3. Lag Svart
4. Lag Gul

Gren 6 - NHL-lag
Rikard kunde dominera i paradgrenen lista NHL-lag och dess divisiontillhörighet. En överlägsen seger för Lag Blå!

1. Lag Blå
2. Lag Gul
3. Lag Orange
4. Lag Svart

Gren 7 - Tipslöpning
Löpning med tillhörande tipsfrågor. Lag Svart var snabbast runt efter att Tobbe sprungit tillbaka och hjälpt Mellåker öka farten de sista metrarna. Blå hade dock bara ett fel på tipsfrågorna och vann därmed grenen.

1. Lag Blå
2. Lag Svart
3. Lag Gul
4. Lag Orange

Gren 8 - Motorsågsmassakern
Efter att Näsström sjukskrivit sig fick han istället i uppgift att ta hand om en deltävling. Jag är inte helt säker på vad de handlade om, men det hade med en motorsåg att göra. Någon typ av montering. Lag Gul hade ett par proffs i laget, och Odqvist axlade manteln med den äran. En väldigt säker seger. Dåligt med skogsarbetare i Lag Svart och även om Tobbe gjorde ett gott försök var Lag Svart långt efter.

1. Lag Gul
2. Lag Orange
3. Lag Blå
4. Lag Svart

Gren 9 - Fotbollsgolf
Fotbollsgolf samt möjligheten att visa att man känner sina lagkamrater. Odqvist visade prov på kreativitet när han banade väg på fotbollsgolfen genom att lägga sig över en gran som stod i vägen. Smart!

1. Lag Gul
2. Lag Svart
3. Lag Orange
4. Lag Blå

Gren 10 - Prickskytte
Med trötta ben kan prickskytte vara nog så svårt. Inget av lagen lyckades ta poäng i sista grenen och därför delas det inte heller ut några poäng i månadstävlingen!

1 kommentar:

Anonym sa...

var inget fel på min spikning det var fel på spiken :P

mvh mellis