söndag 2 mars 2008

1-1 mot Floby!

Vi lyckades knipa en pinne på konstgräset i Falköping efter att Samuel vackert nickat in kvitteringen i 86:e minuten.

Floby var som helhet det bättre laget och hade ganska stort bollinnehav. Men vi spelade mycket bra försvarsspel och de gånger Floby lyckades ta sig igenom var Ole grymt alert i målet. Det var några riktigt svettiga räddningar, framförallt i andra halvlek.

Försvarsspelet var som sagt mycket stabilt, medan vi hade lite svårare att åstadkomma något framåt. Samuel vann de flesta luftduellerna men efter det var det ofta stopp. De chanser vi skapade var när Näsström eller Rikard trampade runt på kanterna.

1-1 är ett mycket bra resultat mot såpass bra motstånd. Nu gäller det bara att ha båda fötterna på backen och fortsätta jobba på som vi gjort.