Gula: Esping (femte), Noffe (fjärde), Jonas O (tredje, avstängd nästa match)

0-2 29 min (straff)
1-2 36 min Jonas Ohlsson (straff)
1-3 47 min
2-3 75 min Jonas Ohlsson

Od inledde med en offensiv uppställning med endast tre backar. Idag fungerade inte det alls och man gick snabbt över till 4-4-2 då Samuel W tog klivet ner som högerback och Hägne upp i anfallet.

Sjövik hade allt inledningsvis. De fick straff redan efter fem minuter, men Ole lyckades rädda. Ole fortsatte att rada upp fina räddningar när Sjövik skapade friläge efter friläge. Nollan sprack efter 20 min och efter knappa halvtimmen kom 2-0 efter en ny straff. Od har en förmåga att dra på sig straffar, vilket förstås inte är speciellt bra.

Sista kvarten i första gjordes en rejäl uppryckning. Daniel W kom in i anfallet och fick fart på Od. Det var också Daniel W som jobbade fram bollen till Daniel H då Od fick straff. Daniel H rundade målvakten och blev fälld. Kändes som en klockren målchansutvisning, men det blev inte ens gult. Jonas O slog i alla fall straffen i mål och Od-pajka fick nytt syre. Hägne hade en utmärkt kvitteringschans efter en fin passning från Daniel W, men Hägne som i princip bara skulle bredsida in den ganska hårda passen sparkade hål i luften. Oturligt.

Direkt i andra fick Sjövik den perfekta starten. Mål efter ett par minuter och 3-1. Lite småmissar i försvarsspelet föregick tyvärr målet. Sjövik var nu tillbaka som i första halvlekens inledning och deras mycket snabba spelare radade upp bra målchanser. Ole räddade gång efter annan och någon gång var även ribban i vägen.

Od visade dock moral och kom tillbaka mot slutet av halvleken ånyo. Sista tjugo spelade man någon chansartad modell som lutade åt 3-3-4 och när Jonas efter en hörna satte sitt andra mål för dagen fram till 2-3 spred sig nervositeten hos hemmalaget.

Sista kvarten var det Od som skapade målchanser igen. Mellis var fri, men sköt utanför. Det allra sista jobbade Od till sig ett par bra frisparkslägen och Esping nickade bland annat en i bröstet på en försvarsspelare i Sjövik. 3-3 var nära, men Od blev utan poäng den här gången. Sett till hela matchen var det förstås rättvist, men en pinne hade såklart ändå smakat mumma.

Ole var klart bäst i Od. Plus även till Daniel W som var bra både i anfallet och i andra halvlek som ytterback.