måndag 16 mars 2009

Silly Season!

Mr Kabel Åttio himself, Johan Rydén har gjort en fin sammanställning om årets Division 5 Mellersta Götaland på deras utmärkta hemsida http://www.kabelattio.com/

Rydén skriver att han inte har några uppgifter på eventuella nyförvärv i Od och det får vi förstås råda bot på.

Vi har två nyförvärv till årets säsong. Joel Williamson och Jonas Ohlsson båda från Annelunds skadedrabbade årskull födda 1988.

Joel tillhörde ifjol AIFs A-trupp och gjorde 2006 några matcher i trean som mittback. Efter en knäskada 2007 har han inte helt kommit tillbaka fysiskt och väljer att ta ett kliv neråt i seriesystemet. Han blir förstås, med bra vänsterfot och fint spelsinne, en tillgång för Od i femman.

Jonas höll upp med fotbollen under fjolåret. Är skolad av Bengt Mökander och det kommer man långt på. Är en utmärkt rollspelare som klarar av de flesta positioner. Knackar på A-lagsporten.

Vi har även två spelarförluster att rapportera. Rikard Slapak och Andreas Ohlsson som båda kom från Annelund ifjol. Rikard har flyttat till Kiruna och Olle har inte längre något större sug efter fotbollen. De var båda skadedrabbade ifjol och gjorde mest matcher under vårsäsongen. Vi hoppas på att få se Olle i en del B-lagsmatcher i sommar ändå!

I övrigt stämmer det, som Mr Kabel skriver, att Benji och Martin är viktiga för vårt lag. Benji skulle med rätt träning vara ordinarie i Annelund och målskyttar av Martins kaliber finns det få på den här nivån.

I övrigt har vi bra bredd på försvarssidan, medan vi kanske är lite tunnare framåt. Å andra sidan kanske vi besitter lite mer spetskvalité i offensiven.

Inga kommentarer: