lördag 21 mars 2009

2-2 mot AIFs juniorer!

Od B - AIF J 2-2 (2-2)

1-0 Johan Mellåker (Jonny Larsson)
1-1 Johan Hallén
2-1 Andreas Näsström (Johan Mellåker)
2-2 Anton Holgersson

Tarkki
Jocke, Waller, Näsa, David
Martin D, Edward, Ohlsson, Thomas
Mellis, Larsson

Jesper, Viktor, Esping

B-laget blev först ut säsongen 2009. Premiärmatch mot AIFs J-lag på Mörlandas grus.

Od fick en bra start med 1-0 av Mellis tidigt. Larsson slog en öppnande passning och Mellis gjorde inget misstag i friläge. I matchinledningen var Od klart starkare och känslan var att vi skulle kunna döda matchen tidigt.

När AIF fick till sin 1-1-kvittering efter hörna skiftade matchen karaktär och juniorerna tog för sig mer. Lite onödigt att behöva släppa in ett hörnmål när man i luftspelet är ganska överlägsna motståndet.

Näsström gjorde 2-1 efter ett långt inkast. Här trodde alla runt och på plan att Näsa tagit ledningen i den interna fighten mot Thomas, men den gamle plockade fram regelboken och visade att träningsmatcher minsann inte räknas.

2-2 var ett snyggt skott från distans. Inte mycket att säga om.

I den andra halvleken hade Mellis Ods främsta chanser att avgöra. Två frilägen, men inga fler mål. Oavgjort var ganska rättvist, även om Od låg närmare segern. Genomgående för matchen var att Od dominerade det fysiska spelet, medan AIF visade på bättre tekniska kvaliteter. Ingen överraskning där direkt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur såg Marinder ut i matchen?

Anonym sa...

Får väl vara kritisk och säga att jag inte glänste fotbollsmässigt direkt. väldigt långt kvar till storformen, men den kommer. Men frisyren satt där den skulle. Det var ganska svårt att veta exakt vilken produkt man skulle använda när det var både soligt och kallt, men gammalt hederligt dax wax visade sig funka även denna dag!!
Ps anonyma inlägg gillas inte riktigt av oss odare. Tänk på det nästa gång.