Näsa, Samuel, Esping, Joel
Benjamin, Viitala, Daniel
Noffe, Martin, Johan

Mange, Mellis

A-laget gjorde som B-laget och kryssade i säsongspremiären. På konstgräset i Sollebrunn slutade träningsmatchen mot Östadkulle SK 3-3.

ÖSK gjorde 1-0 ganska omgående. Daniel tappade boll på mittplan, snabb omställning och Näsa för brysk i straffområdet. Straff och utvisning. Måhända var det straff, men utvisningen kändes väldigt hård. Magnus fick kliva in på Näsa plats till höger i backlinjen.

Benji knoppade in en hörna och kvitterade ganska omgående, 1-1. ÖSK återtog ledningen efter att ånyo erövrat boll i vår uppbyggnadsfas. Den här gången var det Viitala som bommade en passning. Johan var nära att vinna tillbaka bollen, men ÖSK kunde storma fram och skjuta 2-1. En stund före paus stressade Noffe ÖSKs målvakt och snodde bollen framför fötterna. Öppet mål och 2-2 i halvtid.

I den andra halvleken kunde Od för första gången ta ledningen. Kvarten kvar ungefär då Benji bjöd på en repris från första halvlek. 3-2. Tyvärr kunde ÖSK få till en kvittering på slutet. Instick i straffområdet och väl stillastående i de bakre Od-leden. Ole nära att rädda, men 3-3 som också blev slutresultatet. Ett rättvist resultat.

Det kändes som en helt okej insats i säsongspremiären. Vi testade ett nytt spelsystem och allt klaffade förstås inte med detsamma, men det blev bättre efter hand. Andra halvlek var mycket bättre än den första. Framför allt inledningen av den andra halvleken var bra. Då höll vi ihop laget och vågade rulla boll. Mycket kan ändå förbättras, men det är långt till seriepremiären.

Skönt att göra två mål på fasta situationer. Det är en trygghet att ha med sig. Vi är starka på fasta och även om det kommer matcher i serien då vi spelmässigt är efter vet vi att skapar vi bara lite hörnor och frisparkar så har vi chansen ändå.

Var ingen som riktigt stack ut i matchen. En jämn laginsats. Extra lill-plus till Magnus och Joel som båda gjorde bra ifrån sig på ytterbacksplatserna.