1-0 Christoffer Carlsson (Andreas Näsström)
2-0 Christoffer Carlsson (Martin Holmén)

Mange, Samuel, Esping, Näsström
Benjamin, Daniel, Viitala
Noffe, Martin, Johan

Joel, Ohlsson, Mellis

Tänk vad förutsättningarna kan förändras fort i fotboll. Från lysande konstgräsplan och härligt väder i Sollebrunn ena helgen till dålig, blöt grusplan i halvruskigt regnväder i Vårgårda nästa helg. Od gjorde ändå en bättre insats mot Södra Härene än i årspremiären mot Östadkulle. Nu kom också årets första seger via 3-1.

Efter en inledande kvart då Od inte riktigt var beredda på Häras bollar i djupet mellan mittback och ytterback hade Od god kontroll på matchen redan från start. Anfallsmässigt var vi starka med vår 4-3-3-uppställning under den första halvleken. Hära försökte med offsidefällor och våra snabba ytterforwards fick många bra lägen. Noffe hade tre frilägen och Johan ett. Halvlekens enda mål gjorde Noffe på ett av frilägena. Näsa kom med bra i offensiven till vänster och friställde Noffe som drog till direkt. 1-0.

Efter lite byten i paus spelade Od 4-4-2 i den andra halvleken. Det blev lite sämre offensivt, men lite säkrare defensivt. Ungefär som man kan förvänta sig. Noffe gjorde 2-0 efter en misslyckad offsidefälla. Noffe helt ren rundade Johan Stjerna i Häras mål för sitt andra mål för dagen. Södra Härene reducerade till 2-1, men Mellis satte 3-1 strax därpå. Ett vänsterskott som via ribban letade sig in.

Andra träningsmatchen och vi börjar hitta positioner på plan och matchtempo lite bättre. Södra Härene spelade dock ett helt annorlunda spel jämfört med Östadkulle, så det är svårt att jämföra matcherna. Bra för oss att få känna på olika typer av spel från motståndarna dock. Plus till Noffe som löpte sig till en himla massa chanser och gjorde två mål.