lördag 4 april 2009

0-3 mot Dalstorp!

Ods FF - Dalstorps IF 0-3 (0-1)

Ole
Magnus, Samuel, Joel, Näsström
Ohlsson, Benji, Viitala, Johan
Mellis, Noffe

David, Jocke

På måndagsträningen sa Samuel att Mange skulle skriva matchreferat från matchen mot Dalstorp. Då handskrivna lappar inte funkar så bra i bloggen försöker jag förmedla lite vad som dryftades kring matchen på träningen.

Dalstorp var tämligen överlägsna matchen igenom. De hade ett bra passningsspel och Od-pajka fick jaga mycket. När vi väl vann boll satte Dalstorp hög press och vi fick aldrig igång något riktigt spel. Dock var försvarsspelet bra och Dalstorp hade ganska svårt att omsätta bollinnehav i chanser. Tyvärr stod vi för lite individuella misstag som gav baklängesmål, annars kunde kanske förlustsiffrorna hållits nere. 3-0 speglade emelletrid matchbilden väl. I offensiven rapporterades det om ett par bra hörnor där vi hade bollen i ribban en gång, men i övrigt ganska tunnsått.

Thomas menade att Dalstorp är det bästa laget vi mött och det finns förstås ingen anledning att tvivla på Hallqvists fotbollsöga! Thomas sa vidare att det mest positiva med insatsen var arbetsinsatsen över hela banan. Vi vek inte ner oss trots att motståndet, för dagen, var övermäktigt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Usch då, men även solen har sina fläckar.

BB sa...

Var det några ordinarie borta?

Martin sa...

Definiera ordinarie?

Maila mig gärna på holmen.martin@gmail.com så kan jag ge ett utförligt svar om läget i truppen.