Magnus, Samuel, Esping, Joel
Benjamin, Daniel, Viitala
Noffe, Martin, Johan

avb: Näsström, Jocke, Mellis

Floby började oerhört starkt med tungt djupledslöpande där de fyllde på med oerhört mycket folk. Ett par småmissar från vår sida ledde till att Floby tidigt ledde med 2-0. Floby fortsatte trumma på halvleken igenom men Ole gjorde ett bra jobb i målet och några fler mål blev det inte. Vi stack upp med lite motattacker emellanåt och när vi väl hittade rätt i kortpassningsspelet blev det en del fina anfall. Johan och Noffe hotade i djupet, men de bästa chanserna hade Viitala med ett par avslut från vänsterkanten.

Vi hittade mer rätt i försvarsspelet i andra halvlek och lyckades få stopp på Flobys flygande anfall på ett bättre sätt. Framåt skapade vi inga jättechanser men trillade boll på ett helt ok sätt emellanåt.

Plus till Ole i målet samt Johan och Noffe som löpte bra matchen igenom. Även inhoppet från Näsström förtjänar att plussas.

Dessutom var domaren mycket bra i matchen. Bra nivå matchen igenom och dessutom en väldigt tydlig ambition att leda matchen på ett bra sätt utan att för den sakens skull leta efter situationer i onödan. Den mannen kommer vi säkert att se högre upp i seriesystemet framöver.