Hägne, Mellis

Daniel W, Thomas

Gult: Jonas O (fjärde)

Friscos mål föll i matchminuterna 15, 18, 45, 52 och 72.

Od hade en tung dag på Katebo. Frisco fick ordentlig revansch för 1-6 i våras med en 5-0-seger i höstreturen.

Det var lite som i våras, fast tvärtom. Ett effektivt hemmalag mot ett ineffektivt bortalag. Frisco gjorde två snabba i början av matchen då Od inte var med i matchen. När Od-pajka började komma in i den och skapade en del chanser kom ett opsykologiskt 3-0 just före paus.

Efter vilan inledde Od piggt igen och hade ett par reduceringschanser för att ta sig in i det igen. Istället satte Frisco 4-0 i 52:a minuten och då var det gonatt. Jonas Jonasson låg bakom det mesta i Friscos offensiv i en position mellan mittfält och anfall och Od fick inte grepp på honom på hela matchen.

Od hade flyttat om lite i laget och Magnus testades på mittfältet. Med facit på hand var detta inte ett allt för lyckat drag.

Nu gäller det bara att bryta ihop och komma igen.

Det vore önskvärt om några fler visade sig på träningarna nu som återstår under resten av året. Ska vi kunna avsluta serien snyggt behöver vi hålla igång. Det funkar inte med ett gäng spelare i startelvan som inte gjort någon träning sedan innan sommaren.